Tagdíj

Nyugdíjas Klubok és Idősek „Életet az éveknek” Országos Szövetség

8/2020.09.14. számú KGY. határozata

 

„Az Nyugdíjas Klubok és Idősek „Életet az éveknek” Országos Szövetsége a klubok taglétszáma alapján határozza meg a tagdíjat. A 2021. évtől kezdődően a tagdíj a következőképpen alakul:

 

Tagdíj

 

létszám

tagdíj Ft/év

0-30 fő

3 600 Ft

31-60 fő

4 100 Ft

61-100 fő

7 300 Ft

101 fő-

9 100 Ft

 

Az önálló egyesülettel rendelkező Megyei Szövetségek a tagdíjat maguk határozzák meg. Az Egyesületként működő Megyei Szövetségek klubonként 800 Ft/év tagdíjat fizetnek az Országos Szövetségnek.

 

A tagdíj befizetési határideje adott év február 28.

 

A tagdíj befizetéseket az alábbiak szerint tudják a klubok teljesíteni:

A1. Az OTP-nél vezetett bankszámla számunkra közvetlen befizetéssel (bármelyik OTP bankfiókban). A számla szám: 11712004-20134440. A közlemény rovatban kérjük feltüntetni a klub és a helység nevét, és akinek van, az adószámát. (Sok azonos nevű klub van az országban, beazonosításuk másképp nem lehetséges).

Minden befizetésről számlát állítunk ki, de számlát csak kérés esetén küldünk.

Számlát kiállítani vagy az adószám ismeretében lehet (törvényi előírás), vagy magánember nevére kell kiállítani (azaz a klubvezető nevére). Azok a klubok, amelyek egyesületi formában működnek (tehát jogi személyek), az adószámukat a befizetéskor feltétlenül tüntessék fel, akár csekken, akár pénztári befizetéssel fizetik be az OTP fiókban, mert csak ebben az esetben tudjuk az egyesület (klub) nevére a számlát kiállítani!

NAV által elfogadott rendszerrel készült elektronikus számlát állítunk ki, amely aláírás és pecsét nélkül is hiteles, így a számlát azoknak a kluboknak akik ezt kérik, elektronikus úton küldjük el (email címre), ezért kérjük, hogy számla igény esetén az email címet az irodának küldjék meg.

  1. Csekken.

Kérésre csekket a megyei elnököknek küldünk.    A megyei elnök összeszedi a kluboktól a tagdíjat, és egy összegben befizeti az OTP számlára, vagy feladja csekken. Ez esetben feltétlenül kérünk az irodába küldeni egy pontos listát a befizető klubokról és az általuk befizetett összegről, valamint az adószámokról (amennyiben van).

Hatályba lépés: 2021. január 1.

Felelős: megyei elnökök és klubvezetők

Keresés

Figyelem!

Vonalas telefonszámunk ismét működik, munkaidőben hívható:

Telefon: 00 36 1 327 0118


Hírlevél: 2023. november

A járványhelyzet kezdete óta a Hírlevél aktuális száma online formában olvasható a honlapunkon, ugyanitt le is letölthető.

A novemberi Hírlevél itt olvasható!


Senior örömtánc

Táncos lábú nyugdíjasok YouTube csatornánkon

Pilates 

A Sikeres Öregedésért csoport tagjai Tar József irányításával a közeljövőben a Pilates és a Meridian torna alapjaival ismertetnek meg bennünket.


 

1 %

Nyugdíjas klubtársainkat arra kérjük, érjétek el, hogy a családotokban, ismeretségi körötökben személyi jövedelemadót fizető személyek az adó 1 %-án ajánlják fel szövetségünk javára.
Szövetségünk esetében a nyilatkozatra azt kell ráírni a kedvezményezett rovatba, hogy:

Nyugdíjas Klubok és Idősek „Életet az éveknek” Országos Szövetsége

az adószám rovatba pedig írják be: 19012377-1-42

Please publish modules in offcanvas position.